nausikation

Tumblr

Publicerad 2012-09-09 12:18:20 i Allmänt,

Nu har jag börjat blogga på ett annat ställe. Eftersom jag har lite objudna gäster här (mor och far), så får ni fråga mig vad den nya adressen är om ni vill fortsätta följa mina veckor! En ledtråd är att jag har bytt till Tumblr, resten är precis likadant.

free is the bird that flies

Publicerad 2012-09-08 23:26:00 i Allmänt,

Inatt tog vi avsked av Tore. Han bjöd upp till dans hemma hos sig. Mycket nytt folk, många roligheter. Många såna man borde känna men inte känner. Dagen har jag tillbringat runtom på söder med Hannes. Lunch på pizzerian, promenad upp på berg med fina utsikter och en runda till fotoaffären för att hämta ut Way out West-bilderna. Jag åkte hem och sov, kollade La Liga, tog ett bad och satte upp lite seglarbilder på väggen, till höger om världskartan.
 



 
 

i think we should run

Publicerad 2012-09-06 18:34:06 i Allmänt,

Sitta vid ett köksbord, tugga i sig stora bitar chevréost med honung, dricka te och plugga matte med en bästa vän. Innan Ylvali kom hem öppnade jag dörren och så gick larmet till deras hus. Så jag satt utanför i en halvtimma vettskrämd över att aina skulle komma och ta mig. Det gjorde dem inte.
 
Jag är glad, men en dag som denna borde jag nog vara gladare. Jag vill vara gladare över det. Imorn kommer en liten utmaning, det blir kul!
 
Här är jag och min bästa vän. bild av en annan bästa vän. Jag har så fina vänner

ibland

Publicerad 2012-09-05 19:53:00 i Allmänt,

Går runt med världens träningsverk ifrån konditionsträningen på idrotten igår, fick ett mail om att jag kom in på befälskursen och därmed kommer många dagar tillbringas i göteborg, har bytt ensemble. tog ett bad för att mjuka upp, tackade ja till befälskursen och förbereder mina hip hop-kunskaper.
 
EDIT!!: lol fick en fråga om det var försvarets befäl. haha skulle varit kul. nej, det är kryssarklubbens skolskepp och sånt.
 
Det där med befälskursen ger mig blandade känslor. Jag är så otroligt glad, men väldigt rädd. och för första gången på länge kommer jag behöva engagera mig i något.
 
tack. bra dag, fina miner.

för stunden

Publicerad 2012-09-02 18:16:00 i Allmänt,

På senaste tiden har det varit lite torrt här. Mycket har hänt och jag skriver hellre på den lilla sidan jag och Fanny har skapat bara för oss att läsa och skriva. Jag har hunnit 1. Vara på flower power-fest, 2. Lagat rödspetta mitt i natten med min pappa, 3. förlorat min plånbok och få tillbaka den. 
 
Dagarna har sett ut ungefär som på bilden längst ner. Jag har skrivit och läst, kollat på filmer som fick mig att gråta som en nyutploppad bebis. The Vow måste ni se. Väldigt girly men mest mysig. Jag har haft svårt för att vara ensam utan att drunkna i tankar, hormoner och känslor. Det är alltid lättast att glömma för stunden när man umgås med fint folk. Jag är omringad av så fina människor. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela